DOBRODOŠLI NA SAJT RADNJE ZA IZRADU SUVENIRA

Suveniri, sami po sebi, nose veliku priču. Oni su istorija, kultura, običaji, folklor jedne zemlje. Za izradu suvenira sve to je potrebno neprestano istraživati i upoznavati, tragati za inspiracijom. Upravo je to jasno opredeljenje naše delatnosti.

Ime nas jednostavno opisuje. Već 20 godina unazad suveniri, kao i razni vidovi domaće radinosti su naša preokupacija. Glavnu inspiraciju nalazimo u prirodnim materijalima, bakru, drvetu, staklu i tekstilu. Kombinacije materijala sa običajima raznih podneblja, navikama i potrebama ljudi, istorijom, uz dodatak ljubavi, napornog rada i veštine, glavni su recept naših proizvoda.

Gde ima zaljubljenika u prirodu, patriota, znatiželjnih turista, poklonika religija i vernika, ima i nas. Naši proizvodi su najlepši vid uspomene sa putovanja, autentična državna obeležja, ikona Vaše krsne slave, originalan poklon za drage ljude, i sve ono što poželite.

Da bi Vam slavlje duže trajalo, da bi Vam uspomene bile svežije, poklon draži i trenutak odluke lakši, mi ćemo se pobrinuti, sa zadovoljstvom.

O nama

Radnja za izradu suvenira je porodična manufakturna radionica sa sedištem u Kruševcu. Osnivač, Rade Petković, opčinjen tehnikom bakroreza davne 1991. godine osniva svoju privatnu radnju. Počeci su uvek teški, ali neprekidnim radom i zalaganjem mala porodična radionica vremenom prerasta u veoma uspešnu firmu. Danas. Radnja za izradu suvenira, uspešno posluje u zemlji i inostranstvu, a o kvalitetu naših proizvoda govori dugogodišnja prisutnost na tržištu kao i ogroman broj zadovoljnih kupaca.

Sa svojim širokim asortimanom proizvoda Radnja za izradu suvenira je u stanju da udovolji i najzahtevnijim željama kupaca. Primarni proizvodi su suveniri od bakra, drveta, stakla, mesinga, tekstila i ostalih, isključivo prirodnih, materijala. Pored suvenira izrađujemo još i ikone, slike, satove, čuturice...

Radnja je uvek spremna da izađe u susret i proizvede unikatni proizvod (suvenir) po želji kupca.

Otvoreni smo za uspostavljanje dugoričnije saradnje sa klijentima koji su željni pravog poslovnog angažovanja uz odličnu zaradu.

USLUGE URAMLJIVANJA

Pored svoje osnovne delatnosti, izrade unikatnih suvenira i ostalih proizvoda od prirodnih materijala, Radnja za izradu suvenira vam nudi i usluge uramljivanja. U ponudi imamo lajsne svih dimenzija, boja i profila, a uramljivanje vršimo mašinama najnovije generacije, čime postižemo visok kvalitet finalnog proizvoda.

U našoj ponudi se nalaze i gotovi foto ramovi svih standardnih dimenzija.

Kao i uvek, ukoliko imate neki specifičan zahtev, kontaktirajte nas i potrudićemo se da vam izađemo u sustret.
 

 

Kontakt forma

Pošaljite el. poštu

Adresa:

Kneza Miloša 20

37000 Kruševac

Telefoni:

037 491 151

063 737 66 75

© 2020 Radnja za izradu suvenira. Sva prava zadržana. Dizajnirao i pustio u rad Optical

Please publish modules in offcanvas position.