Poklon za slavu

Svake godine, s jeseni, nastupi vreme krsnih slava. Sve tako isto, a opet lepo i radosno. Susreti, specijaliteti, domaća rakija ili vino, poslastice i naravno pokloni za domaćina. E tu već nastaje uzaludna potraga za nekim neobičnim, a kvalitetnim poklonom.

Čak i kad sami spremamo slavu u svom domu, saplićemo se o hrpu bespotrebnih poklona- čaša, staklenih činija, šolji … Sve po tuđem ukusu, ali ne i po našem. Previše istih predmeta u svačijem domu. Nekada se stiče utisak da su to isti predmeti koji kruže jednom familijom u doba krasnih slava. Potrebno je nešto drugačije, neko osveženje, poklon koji će zaista obradovati domaćine.

Ako do sada niste posetili neki od kanala društvenih mreža ili sajt RADNJE ZA IZRADU SUVENIRA, sigurno vas ovakve muke s poklonima još uvek more. Ali tome je došao kraj. Na pravom ste mestu i niste zakasnili.

Kako vam RADNJA ZA IZRADU SUVENIRA pomaže u odabiru poklona? Jednostavno rečeno- svojom širokom ponudom. Ako ste se uputili u dom domaćice koja je vrsna kuvarica, svakako biraćete nešto od drvenih kuhinjskih elemenata. Siguno ćete pogoditi kombinaciju kojoj će se ona neizmerno radovati. Ako pak gostujete u domu gde domaćin strasno prirprema domaću rakiju ili vino, jedan od naših setova koji sadrže flašu i čaše biće nešto sasvim novo u njegovoj kolekciji. Takav poklon možemo ukrasiti personalizovanim detaljima- graviranjem porodičnih imana, prezimena ili čak grbova.

Svakako, svaki dom gde se obeležava krsna slava biće oplemenjen ako se odlučite da kao gost u taj dom donesete ikonu sveca čija se slava tog dana proslavlja. Da li će to biti tehnika zlatotisk- štampe, duborez u drvetu ili izrada u bakru, to već birate sami. Estetika ne nedosteje nijednoj od navedenih tehnika.

Ostaje samo da isprobate. Posetite naš sajt i znajući domaćine gde ste se uputili i njihov dom, odaberite prikladan poklon. Dok vas čekamo, naša fabrika ideja radi punom parom, jer znamo da kada nas jednom posetite moraćemo imati spremne novitete za svaku narednu posetu. Dobrodošli !

Leave a comment